×

Vandaag geopend van 11:00 tot 17:00

Expeditie NEXT
1 mei

Kom in de meivakantie op woensdag 1 mei naar Expeditie NEXT in Zutphen: hét Nationale Wetenschapsfestival voor kinderen tussen 6 en 12 jaar! In de Walburgiskerk zijn dan ook tal van leuke activiteiten!

Ga op Expeditie met professor Nova Next!

Professor Nova Next is speciaal uit de toekomst gereisd om jouw hulp te vragen bij een belangrijke missie. Alle kennis is kwijtgeraakt in de toekomst. Ga met Nova Next en haar vrienden op expeditie om alle kennis weer te verzamelen en in de Wetenschat te stoppen!

Dit is een gigantische klus. Daarom heeft Nova Next haar vrienden Sim Megabyte, Hannah Klaver, Sneek Stronk, Dokter Kyona, Zelp én Dexter Drop op expeditie meegenomen. Zij helpen kennis te verzamelen, zodat ze over honderd jaar op een nóg toffere planeet kunnen wonen. Help jij Nova Next en haar vrienden om de toekomst wat mooier te maken?

Hoe kun je professor Nova Next helpen?
Alle kinderen krijgen op Expeditie NEXT een Expeditiekaart. Hierop kun je Wetenschatmunten verzamelen, die je krijgt na het doen van een expeditie. Er zijn zes expedities in Zutphen uitgestippeld. Dit zijn spannende routes langs leuke opdrachten met wetenschappers.

Bestel je tickets op de website: www.expeditienext.nl

Praktische informatie:
Datum en tijd: woensdag 1 mei 2024 van 11:00 -17:00 uur
Locatie: Binnen- en buitenlocaties in de binnenstad van Zutphen
Doelgroep: Gezinnen, met kinderen tussen ongeveer 6-12 jaar en hun ouders/begeleiders

Data:

Datum: 01/05/2024

Aanvang: 11:00

Toegangsprijs: €Gratis voor kinderen, € 7,50 voor volwassenen (inclusief 2 drankjes).