×

Vandaag geopend van 11:00 tot 17:00

Wij doen mee met Rabo Clubsupport

Clubactie Rabobank Noord- en Oost Achterhoek

Van 18 tot en met 24 december 2023 vindt het Kerstfestival plaats in de Walburgiskerk Zutphen. Tussen 15.00 en 17.00 uur zal de kerk in kerstsferen gehuld zijn. De wereldberoemde Kaarsenkroon brandt. En er staan kerstbomen te schitteren die prachtig opgemaakt zijn door tal van maatschappelijke hulporganisaties uit de regio Zutphen. Er zullen tijdens het Festival kerstverhalen worden verteld, muziek gespeeld en er zal warme chocolademelk voor de kinderen en glühwein voor de volwassenen worden geschonken.

Het bestuur van de Walburgiskerk wil bijzonder graag in 2023 de bewoners van Zutphen -in plaats van toegang te heffen- gratis ontvangen tijdens het Kerstfestival. Zij kunnen genieten van de ongelofelijke kerstsfeer in de week voor kerstmis. Echter, geen entree heffen houdt in dat gratis openstelling pas mogelijk is als we de kosten van het festival uit sponsoring kunnen dekken……..

Wilt u meehelpen het Kerstfestival 2023 gratis mogelijk te maken voor de bewoners van Zutphen? Dan vragen we u het volgende: bankiert u bij de Rabobank Noord- en Oost Achterhoek? Dan kunt u tussen 4 tot en met 26 september 2023 stemmen op Walburgiskerk Zutphen en zo bijdragen aan de gratis openstelling van de Walburgiskerk