Yin Yoga in concert – Kerstspecial
10 december

De dagen worden korter en onze binnenwereld vraagt om aandacht. In de koude dagen keren we naar binnen en voeden we onze Yin energie. Om je hierbij te ondersteunen organiseert Anneleyn Pieterse weer een Yin Yoga in concert in de Walburgiskerk. En deze keer is het een speciale decembereditie met maar liefst 2 harpistes. Danielle en Lies spelen al een poos samen als duo, wat een powervrouwen. Al twee jaar op een rij moesten we de kerstspecial cancelen, maar hopelijk mag het deze keer wel doorgaan. Wil je meer weten over Yin Yoga of het evenement? kijk dan op www.anneleynpieterse.com. Hier kun je ook tickets bestellen.

W A N E E R : 10 dec
W A A R : Walburgiskerk Zutphen