Open Monumentendag Special
11 en 12 juni

De Walburgiskerk is open tijdens de eerste landelijke Open Monumentendag Special

In het weekend van 11 en 12 juni is de Walburgiskerk onderdeel van de eerste landelijke Open Monumentendag Special. De samenwerking met het Grootste Museum van Nederland en Nederland Monumentenland zet de verborgen topkunst in de Nederlandse kerken en synagogen centraal. Het is de eerste landelijke Open Monumentendag Special waaraan vijftien steden verspreid door Nederland deelnemen. De Walburgiskerk is gratis toegankelijk en neemt de bezoekers mee langs de verborgen schatten in een programma vol speciale activiteiten.

Programma Special

De vrijwilligers van de Walburgiskerk staan klaar om bezoekers te ontvangen vanuit het hele land. Op zaterdag 11 juni zal Marcus Bergink om 14.00, 15.00 en 16.00 uur een korte bespeling op het Baderorgel laten horen. De toegang tot de Walburgiskerk en deze orgelbespeling is vrij. Op 11 en 12 juni is tevens de Librije voor € 2,00 per persoon te bezichtigen en is ook de toren voor € 2,00 per persoon te beklimmen.

Openingstijden tijdens Special
Zaterdag 11 juni van 14.00 tot 17.00 uur