×

We zijn op dit moment gesloten, bekijk de pagina bezoek voor onze openingstijden

Expositie Fotografencollectief De Zutphense 28 okt – 30 dec

In de eeuwenoude Walburgiskerk laat het honderdjarige Fotografencollectief De Zutphense graag zien hoe springlevend ze nog is!

Fotografencollectief De Zutphense bestaat dit jaar 100 jaar en dat is gevierd met verschillende activiteiten. Zo was er de jubileumexpositie ‘In het oog’ in het Stedelijk Museum Zutphen, waarin de leden hun beste werk hebben getoond. In het museum waren ook verschillende fotopresentaties, een film en een boek over de 100-jarige geschiedenis van het fotografencollectief. Er was een activiteit voor moeders en kinderen en er zijn twee fotoavondwandelingen georganiseerd. Alle activiteiten waren ruimschoots bezet met deelnemers en bezoekers. Tenslotte was er deze zomer een expositie in wijkcentrum de Uitwijk. Ons jubileumjaar wordt in de Walburgiskerk afgesloten met een tentoonstelling van afgedrukte foto’s en foto’s op groot beeldscherm.

De expositie is gratis te bezichtigen bij een entreekaartje voor de Walburgiskerk. Tijdens de Glass Expo op 4 en 5 november is de expositie niet te bezichtigen.